Jeugd Muziekdag GO

Op zaterdag 8 oktober organiseert Stichting Muziekgebouw GO een Jeugd Muziekdag voor alle jeugdige muzikanten tot 21 jaar die les hebben bij een muziekschool of lid zijn bij een muziekvereniging. Tijdens deze dag wordt in Middelharnis een compleet programma ingestudeerd. Elke instrumentengroep zal worden begeleid door een ervaren muzikant. Deze dag wordt vervolgens afgesloten met een concert in de Dorpstienden te Ouddorp.

Het inschrijfgeld voor de Jeugd-muziekdag bedraagt €10,- per persoon. Dit is inclusief lunch en diner. Door middel van subsidies en sponsoring probeert het Muziekgebouw GO de kosten voor de deelnemers van deze Jeugd-muziekdag zo laag mogelijk te houden. Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je jezelf inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Ben je onder de 16, dan moet je eerst toestemming hebben van je ouders(s) en/of verzorger(s). Na ontvangst van de inschrijving sturen wij je een bevestiging met daarin het verschuldigde inschrijfgeld vermeld.

Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je per mail alle benodigde informatie voor deze dag. Als je nog maar een paar maanden een instrument bespeelt en al een aantal noten kunt spelen ben je natuurlijk ook van harte welkom om mee te komen doen.


Datum: zaterdag 8 oktober, 2022

Locatie: Middelharnis & Ouddorp

Tijdstip: 10:00u. tot 20:30u.

Toegangsprijs: € 10


Agenda