Beeld & Geluid - Muziekschool

Eindpresentatie 2020/2021 Zang

Eindpresentatie leerlingen Nouschka Hagens

Voorspeelmiddag 24 juni 2017

ZANG UITVOERING 2020

Leerlingen van Nouschka Hagens

Optreden Blokfluit ensemble Zorgcomplex Rijssenburh Middelharnis

Optreden Blokfluit ensemble Zorgcomplex Rijssenburh Middelharnis

Op donderdag 15 februari heeft Elly Bakker met haar Blokfluit ensemble een concert verzorgd op Zorgcomplex Nieuw-Rijsenburg. De bewoners hebben genoten van de klanken van verschillende soorten blokfluiten die werden begeleid door Elly Bakker zelf achter de piano.

Barok-Fluitdag met Doretthe Janssens

Op 8 juni organiseert Muziekgebouw GO een fluitdag met Doretthe Janssens, specialist op historische fluiten en docent aan het conservatorium van Utrecht. De dag belooft een boeiende en inspirerende ervaring te worden, met een gevarieerd programma samengesteld om zowel beginners als gevorderde fluitisten te betrekken. Lezing en presentatie historische fluiten door Doretthe Janssens: Ontdek de rijke geschiedenis van de barokfluit en leer meer over de verschillende soorten historische fluiten, gepresenteerd door de deskundige Doretthe Janssens.
Masterclass met stukken van Telemann en Quantz: Verbeter je spel tijdens de meeslepende masterclass, waarbij de nadruk ligt op werken van de barokke meesters Telemann en Quantz. Profiteer van waardevolle inzichten en begeleiding van Doretthe Janssens. Samenspel voor alle fluitisten: Fluitconcert van Boismortier: Sluit je aan bij mede-fluitisten voor een opwindende samenspelervaring. We zullen samen het Fluitconcert van Boismortier uitvoeren, waarbij iedereen de kans krijgt om zijn vaardigheden te laten zien in een gezamenlijke uitvoering. Presentatie voor familie en vrienden: Laat je vrienden en familie kennismaken met de prachtige wereld van de barokfluit tijdens onze afsluitende presentatie. Geniet van optredens van de deelnemers en zie hoe ze hun talenten laten zien na een dag vol muzikale verkenning.