Docenten Dwarsfluit

Lisette van den Broek

Lisette van den Broek(1974) studeerde dwarsfluit aan het Conservatorium van Rotterdam (CODARTS) bij Jo Hagen, aan de Sibelius Academie in Helsinki, bij Mikael Helasvuo en aan het Conservatorium van Amsterdam bij Abbie de Quant. Zij heeft sinds het behalen van haar diploma’s Docerend Musicus(1998) en Uitvoerend Musicus (2000) een uitgebreide lespraktijk opgebouwd. Zij is werkzaam bij verscheidene muziekscholen en verenigingen.
In de rijke muzikale omgeving van Goeree Overflakkee heeft zij in de afgelopen jaren menig leerling zien “groeien” van beginner tot volwaardig zelfstandig musicus.

Lisette geeft dwarsfluitles aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Lisette: “Ik geniet elke week weer van het enthousiasme van mijn leerlingen en probeer in mijn lessen aan te sluiten op hun belevingswereld. Methodes en muziekkeuze stem ik af op de persoonlijkheid en ontwikkelingsfase van de leerling”.

Lisette geeft leiding aan een aantal dwarsfluitensembles op verschillende niveaus. Leerlingen krijgen zo de mogelijkheid om zich op een sociale, plezierige manier te bekwamen in het samenspel.