Docenten Bugel, Cornet, Trompet

Machiel de Kruijf

Machiel de Kruijf studeerde Trompet aan het Conservatorium van Rotterdam (CODARTS) bij André Heuvelman, Ad van Zon en Jos Verspagen.

Tijdens en na de studie werkzaam als remplacant bij onder andere de Kapel Koninklijke Luchtmacht, Marinierskapel der Koninklijke Marine, Professionele symfonieorkesten en Trompettist bij Musicalproducties van Joop van den Ende (Ciske de rat, Evita, Petticoat). Daarnaast werkzaam bij de Rotterdamse Muziekschool SKVR en Muziekschool Krimpen aan den IJssel als docent koper en muziekdocent in het basisonderwijs.

De verbinding met Goeree Overflakkee is al vele jaren sterk door naast het lesgeven ook als (jeugd)dirigent verbonden te zijn aan orkesten als Fanfareorkest Vooruit Oude-Tonge, Muziekvereniging W.M. van der Harst Ooltgensplaat en Sir Olivers Band Den Bommel. Ook buiten de lessen om dus goed en leerzaam contact met de leerlingen die in de verschillende orkesten spelen. Het Samenwerkingsorkest Oostflakkee is een van de initiatieven die hierdoor mogelijk zijn gemaakt.