Docenten Piano/Keyboard (lichte muziek)

Paul Stark

Paul Stark (1967) studeerde piano lichte muziek aan het Rotterdams Conservatorium bij Jan Laurens Hartong, Rob van Kreeveld en Kris Goessens, is afgestudeerd musicoloog aan de Universiteit van Utrecht en studeerde klassiek piano bij Marjo Boom.

Van 1992 tot 2010 leidde hij het Paul Stark Trio, nam daarmee twee albums op en was winnaar van de Dordtse Jazz Prijs (1999) en de Breda Jazz Prijs (2000). Vanaf 2010 is hij actief in de formatie StarkLinnemann waarmee hij vier albums maakte en vele bijzondere concerten gaf o.a. in Het Diekhuus.

Sinds twintig jaar heeft Paul een bloeiende lespraktijk en geeft met veel plezier les op het eiland Goeree Overflakkee. Hij geeft piano- en keyboardles aan beginners en gevorderden in alle stijlen van Pop to Jazz, van Latin tot Rock. Ook improvisatie- en ensemblelessen zijn mogelijk.

Paul: “het is prachtig te zien dat veel van mijn leerlingen zijn uitgegroeid van beginners tot zelfstandige musici met een eigen visie op muziek. Juist die eigen visie vind ik erg belangrijk. Naast het werken aan een goede muzikale basis moet er altijd ruimte zijn voor de inbreng van de leerling.”