Het laatste nieuws

  • maandag 17 mei, 2021
Nieuws

Muziekgebouw GO mag weer "live" lesgeven vanaf woensdag 19 mei 2021

Live-lessen. Inmiddels is bekend geworden dat we weer live de instrumentale/vocale lessen mogen gaan geven vanaf woensdag 19 mei 2021. Prachtig en wij wensen iedereen bij voorbaat al veel succes! Alleen aan leerlingen vanaf 18 jaar mag er nog geen groeps/ensemble-les gegeven worden, maar verder is alles weer toegestaan met natuurlijk inachtneming van de 1,5 meter en de hygiëneregels. Op deze manier kunnen/mogen we hopelijk op een mooie manier dit bijzondere schooljaar nog een positieve draai geven met tot aan de zomervakantie nog zoveel mogelijk inspirerende en vreugdevolle lessen!

Verder lezen ...
  • dinsdag 15 december, 2020
Nieuws

Digitale kerstwens Muziekcarrousel voor basisscholen

Docenten van de muziekcarrousel hebben de afgelopen week gewerkt aan een digitale kerstwens voor alle leerlingen en docenten van de basisscholen. Helaas sluiten de scholen woensdag de deuren weer en is er nog zeker geen uitzicht op het geven van de muzieklessen. Met dit filmpje willen we leerlingen en docenten 'Prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar' wensen.

Verder lezen ...
  • maandag 2 november, 2020
Nieuws

Corona update - Verkoudheidsklachten

Verkouden leerling of docent – wel of niet naar Muziekgebouw G-O?   De huidige situatie is dat kinderen, onder de 13 jaar, die verkoudheidsklachten hebben maar ook negatief getest zijn op corona, wel naar de basisschool mogen.   Hoe  gaan we daarmee om bij het Muziekgebouw?  Bij het Muziekgebouw hanteren we het volgende: is een leerling (kind ook ouder dan 13 jaar of volwassen) verkouden, dan mag hij/zij niet naar muziekles komen. Ook niet als hij/zij negatief getest is.    Als een docent verkoudheidsklachten heeft mag hij/zij geen "live" lessen geven. Ook niet als hij/zij negatief getest is. Wel kan een docent - in overleg met de leerlingen - er toe besluiten om dan online de lessen te geven.  

Verder lezen ...
  • woensdag 1 juli, 2020
Nieuws

Digitale presentatie leerlingen Muziektheater

Naar aanleiding van de Coronapandemie is de tweede voorstelling van de leerlingen Muziektheater van MuziekgebouwGO helaas afgelast. In deze video ziet u beeldmateriaal dat in de voorstelling zou worden gebruikt bij de discipline drama. Daarnaast hebben een aantal leerlingen een alternatieve opdracht thuis uitgewerkt in een video. Het thema van deze tweede voorstelling was “Vrijheid”

Verder lezen ...