Ensemble dag 24 juni 2023Op zaterdag 24 juni organiseert het MuziekgebouwGO een ‘Ensemble dag’ voor al zijn leerlingen en andere geïnteresseerden. Tijdens deze dag ga je een aantal muziekstukken instuderen. Aan het einde van de dag laat je het geleerde horen voor publiek. Je kunt al deelnemen aan een van de ensembles als je nog geen instrument bespeelt, maar ook aan gevorderde muzikanten is gedacht. 

Kies je ensemble

1. AMV ensemble o.l.v Angelique de Boer 

Dit ensemble is speciaal voor kinderen bijv. broertjes en/of zusjes van leerlingen bij het MuziekgebouwGO of les hebben gehad op school bij de Muziekcarrousel en nog geen les hebben op een muziekinstrument. Je gaat samen muziek maken met boomwhackers, klokkenspel en percussie instrumenten. Aan het einde van de dag laat je het geleerde horen aan het publiek.

Dit ensemble is voor kinderen vanaf groep 4

2. Beginners ensemble o.l.v. Edwin Matthee 

Voor leerlingen die enige tijd les hebben op een muziekinstrument en al kennis hebben gemaakt met het notenschrift. Diploma is niet vereist. Raadpleeg je docent of dit voor jou haalbaar is. Samen ga je een aantal leuke liedjes instuderen welke aan het einde van de dag zullen worden gepresenteerd voor publiek. 

Diploma is niet vereist.

3. Viool/Dwarsfluit/Harp ensemble o.l.v. Heleen DeWitte 

Speel je viool, dwarsfluit of harp dan is dit de kans om met deze bijzondere samenstelling te werken aan een aantal mooie arrangementen die voor deze bezetting zijn gemaakt. 

Minimaal 

Diploma A of vergelijkbaar niveau is bij dit ensemble vereist.

4. Gevorderd ensemble o.l.v Anno Appelo 

Bij dit ensemble zijn alle muziekinstrumenten welkom. Je gaat samen een aantal uitdagende en leuke, speciaal voor deze dag gearrangeerde muziekstukken instuderen en uitvoeren voor publiek. 

Diploma B of vergelijkbaar niveau is bij dit ensemble vereist.

Locatie: Diekhuus Cultureel Centrum

Beneden Zandpad 7, Middelharnis

Kosten: Voor leerlingen Muziekgebouw gratis, voor overige deelnemers € 5,-- per persoon

AANMELDEN


Ander nieuws