Sponsors

Vrienden van

Voordelen van vrienden

  • Gratis toegang tot diverse concerten
  • Uitnoding voor vriendenevenementen
  • Korting bij andere culturele instellingen van Goeree-Overflakkee
  • Kijkje achter de schermen

Waarom vriend worden

De Vrienden van Muziekgebouw GO dragen er aan bij dat alle kinderen op Goeree –Overflakkee muziek kunnen maken en hun talent ontwikkelen. Doe je mee? Jouw steun helpt het muziekonderwijs toegankelijker te maken en geeft onze leerlingen meer mogelijkheden om samen te spelen en op te treden. Bovendien geniet je als vriend van vele extra’s


Sponsoring

Wat kunt u sponsoren?

Naast de (deels gesubsidieerde) muziekeducatie, organiseert Muziekgebouw Goeree-Overflakkee ook extra activiteiten die alleen met externe bijdragen gerealiseerd kunnen worden.

Wat bereikt u als sponsor

Muziekgebouw Goeree-Overflakkee is de grootste aanbieder van muziekeducatie op het eiland. We geven wekelijks les op de basisscholen. Hiermee bereiken we tienduizenden kinderen en hun ouders. Daarnaast verzorgen we muziekopleidingen. Daar worden nog eens duizenden kinderen en volwassenen mee bereikt. Ook organiseren we jaarlijks vele concerten..

Wat kunnen wij u bieden?

Als sponsor kunt u exposure krijgen in vele uitingen: affiches, flyers, website, social media, narrowcasting, persberichten en natuurlijk live bij de concerten. Daarnaast kunt u muziek in huis halen: een optreden van een van onze bands of ensembles op uw bedrijfsfeest of seminar. Graag stellen we, samen met u, een passend sponsorpakket voor u samen.

Contact

Wilt u zich ook committeren aan de educatieve ambities van Muziekgebouw Goeree-Overflakkee? Neemt u dan contact op met onze sponsormanager van Muziekgebouw Goeree-Overflakkee, via: algemeen@muziekgebouwgo.nl of via telefoonnummer 06-52725229.