Workshops

Barokfluitdag met Doretthe Janssens


Fluitisten opgelet!
Op 8 juni organiseert Muziekgebouw GO een fluitdag met Doretthe Janssens, specialist op historische fluiten en docent aan het conservatorium van Utrecht.

De dag belooft een boeiende en inspirerende ervaring te worden, met een gevarieerd programma samengesteld om zowel beginners als gevorderde fluitisten te betrekken. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Lezing en presentatie historische fluiten door Doretthe Janssens:

Ontdek de rijke geschiedenis van de barokfluit en leer meer over de verschillende soorten historische fluiten, gepresenteerd door de deskundige Doretthe Janssens.
Masterclass met stukken van Telemann en Quantz: Verbeter je spel tijdens de meeslepende masterclass, waarbij de nadruk ligt op werken van de barokke meesters Telemann en Quantz. Profiteer van waardevolle inzichten en begeleiding van Doretthe Janssens.

Samenspel voor alle fluitisten:

Fluitconcert van Boismortier: Sluit je aan bij mede-fluitisten voor een mooie leerzame samenspelervaring. We zullen samen het Fluitconcert van Boismortier uitvoeren, waarbij iedereen de kans krijgt om zijn vaardigheden te laten zien in een gezamenlijke uitvoering.

Presentatie voor familie en vrienden:

Laat je vrienden en familie kennismaken met de prachtige wereld van de barokfluit tijdens onze afsluitende presentatie. Geniet van optredens van de deelnemers en zie hoe ze hun talenten laten zien na een dag vol muzikale verkenning.
Mis deze unieke kans niet om je passie voor de fluit te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren onder leiding van een vooraanstaande expert op het gebied van barokmuziek. Meld je aan voor de Barokfluitdag met Doretthe Janssens en maak deel uit van een dag vol muzikale ontdekkingen en plezier!

Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met Afdeling Dwarsfluit Muziekgebouw GO via lvdbroek@kpnmail.nl, Lisette van den Broek

Klik HIER om je aan te melden!