Workshops

Cursus Songwriting


Speel je zelf al een instrument of zing je zelf en je hebt al enige kennis van notenschrift en het begrip akkoorden? In de cursus songwriting is er aandacht voor hoe je je instrument kunt inzetten voor de ondersteuning van het nummer.

Ontdek de verborgen songwriter in jou en doe mee aan de Singer/Songwriter cursus gegeven door Christiana Bohorquez, (o.a. bekend van The Voice seizoen 2 en De Beste Singer Songwriter Seizoen 3.) Tijdens deze creatieve workshop werk je voornamelijk aan jouw eigen song. Je wordt begeleid in het schrijven van jouw Engelse of Nederlandse songtekst, melodie en muzikale begeleiding. Verder leer je alles over dingen als melodie, harmonie (akkoorden), ritme, arrangement en spanningsopbouw. Als laatste deel besteden we aan het professioneel opnemen van jouw (eerste?) demo! 

Christiana Bohorquez

Christiana groeide op in Curacao. Voor haar zangcarrière vertrok ze op haar 18e in 2009 naar Nederland, waar ze in 2013 bij Codarts in Rotterdam afstudeerde voor Creative Producer/Songwriter met de hoofdinstrumenten zang & piano. Ze stond in het voorprogramma van Nick & Simon, heeft een eigen popschool 'Jam-it!' en is ambassadeur van International Justice Mission.

Ook was ze te zien in de tv-programma's De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice of Holland.

In de tussentijd heeft Christiana het podium gedeeld met verschillende bekendheden zoals Marco Borsato, Nick & Simon, Ben Saunders en Brownie Dutch om er maar een paar te noemen. Ook heeft ze gewerkt met bekende producers zoals Henk Pool en Tony Black (Bekend van The Diary of Alicia Keys).

Aantal: 10 lessen á 2 uur/les
Leeftijd 16+
Aantal deelnemers: 6 - 10

          

Les 1 Kennismaking Songwritingtechnieken
Les 2 - 6: Werken aan song
Les 7 - 10: Werken aan demo

 

Leslocatie: Het Diekhuus, Middelharnis
Lestijd: vrijdag 19.00 tot 21.00 uur

  

Cursus 1:  8 okt. - 17 dec.

Wat kost de cursus?

De cursus omvat 10 lessen en kost € 160,-

InschrijvenHarp "De Kersenboom"


Op zaterdag 2 april zullen de leerlingen van Heleen DeWitte een workshop verzorgen. Deze wordt gehouden in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis. De dag begint om 10.00 uur en zal tot 16.00 uur duren.